Për avancimin e mëtejmë të drejtës së autorit dhe të drejtave të përaafërta.

Zyrtaret e Zyrës për të Drejtat e Autorit dhe të Drejtat e Përafërta po marrin pjesë në trajnimin për mbrojtjen e të drejtave të autorit, mbështetur nga “Projekti i të drejtave pron&eu

Trajnimet janë drejtuar nga eksperti kryesor z. Ioannis Kikkis mbi të rejat e fundit në fushën e të drejtave të autorit.

Trajnimet janë drejtuar nga eksperti kryesor z. Ioannis Kikkis mbi të rejat e fundit në fushën e të drejtave të autorit.